Øresundskraft er energiselskabet i det nordvestlige Skåne, der arbejder for en bedre verden – startende i vores fine region! Sammen med vores kunder, partnere og medarbejdere driver vi bæredygtig udvikling gennem innovation.

 

Sammen har vi ti år til at løse klimaudfordringerne. Da behovet for energi næppe vil falde, men tværtimod skal stige, for at vi kan skifte fra fossilt brændstof til mere bæredygtige alternativer, skal vi hurtigt finde på smarte og bæredygtige måder at både generere og administrere bedre energi.

 

I mere end 160 år har vi i Öresundskraft kæmpet for at bidrage til et bedre samfund og en bedre verden på alle måder, vi kan. Alt, hvad vi gør, handler om at bekæmpe klimaændringer og skabe gode betingelser for en bæredygtig fremtid.

 

Vi gør det nemt for folk at træffe bedre valg lettere ved at bruge genbrugt og vedvarende energi på meget smartere, mere effektive og miljøvenlige måder. Vi sørger simpelthen for, at du kan vælge mellem rigtig god el, fjernvarme, fjernkøling og biogas eller i det hele taget solceller på dit tag. Vi leverer også gode opladningsløsninger, fantastisk bredbånd, byknudepunkter til IoT og masser af gode energitjenester.

 

Vi ved meget, men ikke alt. Den forandring, vi virkelig skal gennemføre, kan vi kun opnå sammen med andre mennesker. Så vi håber virkelig, at du allerede er - eller ønsker at være - på denne spændende tur!

Kontakt os

Anders Lindgren, Öresundskraft

Anders Lindgren

Chef Energisystem & Strategi

Öresundskraft

Web: www.oresundskraft.se

 

E-mail: Anders.Lindgren@oresundskraft.se

LinkedIn Icon Energy Innovation Hub Greater Copenhagen
Mikkel Rohde Madsen

Mikkel Rohde Madsen

Project Manager

Energy Innovation Hub

Greater Copenhagen

Tlf: +45 26 83 83 79

E-Mail: mikkel@nammatimes.com

LinkedIn Icon Energy Innovation Hub Greater Copenhagen