Et partnerskab for grøn handling

 

REn Energi Lolland (REEL) er et partnerskab for grøn handling mellem Lolland Kommune, Andel, European Energy og Gate 21.

 

Verdens første havvindmøllepark. Verdens tidligere største havvindmøllepark – de 90 møller i havvindmølleparken Rødsand 2. Læg hertil knap 200 landvindmøller, et stadigt stigende antal solcelleparker, en kommende gasledning, biogasanlæg, stenlagre og Power-to-X-anlæg.

Lollands bidrag til den grønne omstilling er historisk stort – og øen fortsætter med at være et naturligt omdrejningspunkt for fremtidens bæredygtige omstilling med den konstante udvikling af nye, innovative vedvarende energiformer.

 

Med en unik placering mellem storbyerne København og Hamborg og med flere årtiers erfaringer med at producere og arbejde med vedvarende energi er Lolland det oplagte udstillingsvindue og Living Lab for den grønne omstilling – i Danmark og i Europa.

I partnerskabet REEL arbejder vi konstant på at styrke og videreudvikle Lollands grønne, teknologiske revolution, som skal skabe grundlaget for kommende generationers vækst og udvikling.

 

Læs mere her https://reel-lolland.dk/energiformidling/

Kontakt os

Tim Larsen Tannhof, Sekretariatsleder, REEL

Tim Larsen Tannhof

Sekretariatsleder

Ren Energi Lolland (REEL)

Web: www.reel-lolland.dk

Tlf: +45 51 25 61 96

E-mail: tim.nikolaj.tannhof@gate21.dk

LinkedIn Icon Energy Innovation Hub Greater Copenhagen
Mikkel Rohde Madsen

Mikkel Rohde Madsen

Project Manager

Energy Innovation Hub

Greater Copenhagen

Tlf: +45 26 83 83 79

E-Mail: mikkel@nammatimes.com

LinkedIn Icon Energy Innovation Hub Greater Copenhagen